Behandelingen aan huis

7 dagen per week, ook avond en weekend

Boek via Whatsapp

+31684804171

Mail

info@bellamama.nl

Zwanger in de lente/zomer. Met deze 5 tips voorkom je dikke voeten en andere ongemakken.

Gepubliceerd door Nurdan op

Essentiële oliën van Farfalla

Het is weer lente. De bloemetjes en de bijtjes zijn weer aanwezig. Net zoals de zon. Ik vond het heerlijk om in de zomer zwanger te zijn. Wijde luchtige jurkjes aan, leuke slippertjes en hup naar buiten. Helaas brengt zwanger zijn in de lente/zomer ook ongemakken met zich mee. Maar met deze tips ben jij goed voorbereid. Ook op dikke voeten.

1. Drink voldoende water. Dit kan ik niet vaak genoeg zeggen.
Lukt het niet om water te drinken? Voeg dan wat fruit toe aan je water. Zo smaakt je water niet alleen lekker maar is het ook nog eens echt een traktatie.

2. Als we het dan toch over water hebben. Neem een verkoelend voetbadje.

3. Laat je voeten vervolgens masseren met een mix van amandelolie en etherische olie citroen en grapefruit. Dit werkt vocht afdrijvend en het ruikt ook nog eens lekker. Let op, gebruik de oliën in de avond anders veroorzaken ze pigmentvlekken.

4. Smeer je goed in! Door je hormonen maakt je lichaam extra pigment aan. Dit kan zorgen voor een ‘zwangerschapsmasker’. Dat zijn donkere vlekken op je huid, die ook na de bevalling niet meer weg gaan. Het is sowieso aan te raden om op de heetste uren van de dag de schaduw op te zoeken.

5. Als we het dan toch hebben over het opzoeken van schaduw. Dan is dit ook een perfect moment voor een middagdutje. Gun jezelf rust. Dan heb je wellicht ook meer energie om de avond weer even naar buiten te gaan.

Heb jij nog andere tips?


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *