Behandelingen aan huis

7 dagen per week, ook avond en weekend

Boek via Whatsapp

+31684804171

Mail

info@bellamama.nl

Over mij

Nurdan Atasever - van Harten

                                        Mijn naam is Nurdan Atasever – Van Harten, founder van Bella Mama en geboorte – en kraam Doula.  

Ik ben getrouwd met Pieter van Harten.  Samen met onze kinderen Enhar (2007) ,Liyana (2018) en Devran (2021) wonen we in Delft. Door middel van verschillende cursussen en behandelingen bied ik samen met mijn team, vrouwen de mogelijkheid om ontspannen en met plezier de bevalling en de periode daarna te beleven. Van eenvoudige traditionele behandelingen tot luxe behandelingen in 1 van onze VIP locaties. 

Je kunt ons boeken als (post partum) Doula voor volledig ondersteuning tijdens en na de geboorte of voor eendaagse cursussen privé en/of in groepsverband.

Ook voor vrouwen zonder kinderen bieden wij behandelingen aan huis. We nemen alle benodigdheden mee voor een ultiem spa gevoel

  Daarnaast verzorg ik sinds april 2019 de officieel geaccrediteerde cursus ‘Yoni Steamen voor professionals

 

Wil je persoonlijk kennis maken? Neem dan contact met mij op! 

 

Nurdan Atasever
- van Harten

MIJN VERHAAL

Al van kinds af aan heb ik interesse gehad in zwangerschap, geboorte en vrouwengezondheid. Ik ben opgegroeid in een Turks gezin en heb vanuit mijn achtergrond veel geleerd over Turkse en andere oosterse tradities en ceremonies die van generatie op generatie worden doorgegeven, zoals het bekken-binden en het yoni-steamen. Toen ik op mijn 19e zwanger werd mocht ik deze behandelingen zelf ondergaan. Ik had een fijne zwangerschap tot de 35ste week, toen kreeg ik helaas pre-eclampsie. Ik moest worden ingeleid en had totaal geen regie over mijn bevalling. De een na de ander interventie werd zonder overleg gedaan en ik voelde me angstig en onzeker. Gelukkig kwam Enhar gezond ter wereld en mocht ik na een paar dagen naar huis. De kraamtijd was wel een hele fijne periode. 40 dagen lang werd ik verzorgd door mijn moeder en familie zodat ik lichamelijk en mentaal kon herstellen. Een fenomeen wat in veel verschillende culturen gebruikelijk is en in Nederland gelukkig ook steeds meer aandacht krijgt.
Door die fijne periode zag ik er de waarde van in om vrouwen te ondersteunen tijdens de zwangerschap en kraamtijd en ik wilde daar iets mee gaan doen. Alleen wist ik destijds nog niet hoe ik dat kon realiseren. Het begeleiden van mensen vond ik bijzonder en daarom besloot ik om ondertussen een opleiding tot docente Nederlands te volgen.
Toen ik in 2018 voor de tweede keer zwanger werd, wist ik dat ik deze bijzondere periode bewuster en anders wilde beleven. Ik wilde ook het vertrouwen in mijn lichaam weer terug krijgen.
Ik volgde verschillende cursussen en vroeg ik mijn moeder en tantes om raad. Ik ontdekte hoe ik mijn partner kon betrekken bij de bevalling en hoe ik zelf de regie kon nemen over mijn bevalling, zelfs als ik weer ziek zou worden. Door de goede voorbereiding ging het gelukkig dit keer anders. Het was een fijne bevalling en in oktober 2018 kwam Liyana gezond ter wereld. Dit gaf mij zoveel zelfvertrouwen dat ik besloot mijn passie te volgen en deze bruikbare kennis door te geven en zo ontstond Bella Mama.

EAST MEETS WEST

Vanuit mijn Turkse achtergrond heb ik kennis over traditionele behandelingen zoals cupping-massage en yoni steamen en heb ik bijscholing gevolgd om mijn kennis verder uit te breiden.
Daarnaast ben ik een nuchtere Nederlandse die van aanpakken weet en kan ik goed mijn intuïtie volgen zonder zweverig te zijn. Regelmatig heb ik contact met deskundigen zoals huisartsen, verloskundigen, kraamzorgers en fysiotherapeuten. Wanneer je kiest voor een cursus, behandeling of begeleiding door mij krijg je het beste van twee culturen samen.

IN MIJN VRIJE TIJD

Mijn passie voor geboorte en ouderschap is ook terug te zien in mijn vrije tijd. Maandelijks organiseer ik vrijwillig een mama café , dit doe ik in een hele leuke speelgoedwinkel in het centrum van Delft: Mini Me for you. Hier komen we met moeders en kinderen samen voor het volgen van workshops of gewoon om gezellig thee te drinken samen.

Verder kun je mij ook vinden tussen de boeken, op een terrasje of met vriendinnen in een goed restaurant of beauty salon. Ik houd van verre reizen maar ik word ook blij van een weekendje weg in eigen land. 

Wil je meer over mij weten en/of wat ik voor jou kan betekenen tijdens de zwangerschap, bevalling of de periode erna? Neem dan contact met mij op. Ik sta je graag persoonlijk te woord.

Nurdan Atasever
- van Harten

VOOR PROFESSIONALS

Omdat ik nog steeds plezier heb in het lesgeven, kun je mij ook boeken voor cursussen en lezingen rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd. De cursus ‘Yoni steamen’ is officieel geaccrediteerd door de Nederlandse beroepsvereniging voor Doula’s. Dit betekent dat mijn cursus erkend wordt als een geschikte bijscholingscursus .Neem contact met mij op om mogelijkheden te bespreken.