Behandelingen aan huis

7 dagen per week, ook avond en weekend

Boek via Whatsapp

+31684804171

Mail

info@bellamama.nl

Baby spelyoga

Babyspel yoga is een gezellige en ontspannende manier om contact te maken met je baby. Door middel van oefeningen, spelletjes, en massage. We gaan spelen, leren, zingen en nog veel meer. Je hoeft geen kennis te hebben van yoga of babymassage. De oefeningen zijn speels en simpel en voor alle ouders toegankelijk.

Baby spelyoga - stretch , relax & play

De cursus is een gezellige manier om de onderlinge band met je baby te versterken en samen plezier te maken.                                  Door middel van oefeningen, spelletjes, en massage maak je op een gezellige en ontspannen manier echt contact met je baby. We gaan spelen, leren, zingen en nog veel meer. Je hoeft geen kennis te hebben van yoga of babymassage. De oefeningen zijn speels en simpel en voor alle ouders toegankelijk.

Een groot bijkomstig voordeel van de baby-spelyoga is dat ontwikkeling van je baby ook nog eens gestimuleerd wordt. De spelletjes worden ondersteund met rijmpjes en liedjes wat goed is voor de creativiteit en taalontwikkeling. De oefeningen en massages bieden ontspanning en zijn goed voor de spieren en gewrichten.

Kortom een waardevolle gezellige cursus voor de eerste maanden samen met je baby.

Kom je ook plezier maken? 

De cursus is geschikt voor baby’s tussen de 4 weken – 8 maanden. 

Aanbod

  • Prive aan huis , ook mogelijk met een eigen groep, uit te breiden met luxe hapjes en drankjes
  • Groepscursus op locatie – zie agenda

TIP: de cursus ook leuk om kado te geven bij een babyshower.