Behandelingen aan huis

7 dagen per week, ook avond en weekend

Boek via Whatsapp

+31684804171

Mail

info@bellamama.nl

Blogs

Blogs

22 mei 2020 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Laten we er niet omheen draaien - bij het menstrueren, seksuele gemeenschap en de bevalling krijgt de vagina veel te verduren. Als je hormonale veranderingen en bekkenbodem problemen daaraan toevoegt, dan kunnen we tot de conclusie komen dat de vagina wat vaker in de watten gelegd moet worden. Een manier om dit te doen is yoni stomen ofwel vagina stomen.
WhatsApp-Image-2020-05-21-at-12.07.01-1
Lage-openkast

Ons Waldorf - Montesorri - AP islamitisch speelhoekje

19 april 2020| Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Neem een kijkje in ons speelhoekje gebaseerd op verschillende visies. Veel inspiratie foto's.

10 zwangerschaps -kwaaltjes waar niemand graag over praat

07 april 2020 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Mijn schoonzus is zwanger, geweldig. Afgelopen week stelde ze me een heleboel vragen en van het 1 kwam het andere taboeonderwerp ter sprake. Ik was vastbesloten om alles eerlijk te delen. Het leverde ons de slappe lach en een blog die ik graag met jullie wil delen.
ZWANGER-HUILEN-2
BV

Borstvoeding en het corona-virus

22 maart 2020 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Juist nu is het dus extra belangrijk dat je je baby blijft voeden. Als moeder en Doula kan ik me goed voorstellen dat je toch nog vragen hebt over borstvoeding rondom het corona-virus. De meest gestelde vragen kun je in deze blog lezen.

19 maart 2020 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

In deze blog deel ik de meest gestelde vragen en antwoorden rondom zwangerschap en bevallen rondom het corona virus. + gratis advies
Baby
Thee-Korrel-en-Kruid-1

Ken jij de koude baarmoeder-thee al?

17 november 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

In 2018 mocht ik de koude baarmoederthee van Korrel & Kruid testen. Korrel & Kruid is gespecialiseerd in islamitische – en kruidengeneeskunde en richt zich vooral op vrouwengezondheid en zwangerschap(wens). In deze blog deel ik nogmaals mijn ervaring en vertel ik wat een koude baarmoeder is. Het was een bijzondere ervaring met een bijzondere einde. Spoiler alert: ik raakte zwanger

Yes,Liyana is geen baby meer. Doe mij maar een dreumes

16 november 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Afgelopen maand is ons meisje 1 jaar geworden. Ondanks dat ik emotioneel was dat ze geen baby meer is, keek ik er ergens ook weer naar uit.
Liyana-1
Bloem

Deze bloem zorgt voor een snellere ontsluiting + gratis exemplaar

17 oktober 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Vandaag wil ik een bijzondere plant met jullie delen. Een plant die al eeuwenlang bestaat en waarvan de werking erg bijzonder is. Deze plant wordt gebruikt voor verschillende kwalen, maar met name tijdens de bevalling om een snellere ontsluiting te bevorderen. Maak kennis met ‘de bloem van Maryam

Review GhaZoo luiers + korting

20 augustus 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Onlangs mochten wij de luiers van GhaZoo uittesten. Ik vind het altijd enorm leuk om hier mee aan de slag te gaan en onze ervaring met jullie te delen. GhaZoo luiers zijn niet te koop in de winkel, maar hebben een unieke luierplan waarbij op maat luiers thuis worden geleverd. De luiers hebben een leuke print, absorberen goed en ook prijs/kwaliteit verhouding is prima. Lees hieronder onze uitgebreide review.
Liyana GH
Krulmuziek-16

Ben jij al naar een babyconcert geweest? Lees onze kennismaking met Krulmuziek

23 juli 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Veel onderzoeken tonen aan dat baby’s al in de buik van de moeder reageren op muziek. Het kan de baby zelfs na de geboorte kalmeren als je hetzelfde liedje zingt of afspeelt als toen hij in de buik zat. Bovendien zijn kinderen vaak dol op muziek. Samen met de ouder zingen, dansen of zelf muziek maken levert niet alleen veel pret op, het is ook nog eens leerzaam. In deze blog vertel ik jullie over ons bezoek aan een babyconcert van Krulmuziek in het Rietveld Theater: een interactieve voorstelling voor de allerkleinsten met een echt orkest.

Hoe de inrichting van de babykamer belangrijk is voor een goede slaap van je baby. Wat zegt Feng Shui expert Darina?

13 juli 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Onrustige baby’s, baby’s die niet goed kunnen slapen; soms kan het liggen aan het ontbreken van balans in de kamer. Feng-Shui, dat klonk in eerste instantie zweverig voor ons. In deze blog kun je lezen waarom Feng Shui echter helemaal niet zweverig is en waarom kleuren, meubels en materialen belangrijk zijn voor een goede slaap en geluk van je baby. We nodigden Darina bij ons thuis uit en kregen handige tips en advies voor onze babykamer.
Slaapkamer-Liyana
swim-196912_1920

ice ice baby - Met deze 10 tips blijven jij en je kindje lekker koel

25 juni 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Het zal niemand ontgaan zijn dat de zomer in Nederland is gestart. Het tropische weer kan lekker zijn, maar hoe zorg je ervoor dat jij en of je baby niet oververhit raken? Bella Mama geeft jullie 10 tips om het hoofd en huis koel te houden

Recensie - De Apenheul

10  juni 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Afgelopen week hebben wij een bezoekje gebracht aan de ‘Apenheul’ in Apeldoorn. Een park van maar liefst 12 hectare grond waar de apen loslopen. We hebben een ontzettend leuk dagje gehad met het gezin en om alvast een beetje te verklappen: het park is echt kinder – en babyproof. Lees hieronder onze recensie.
4e16eb2a51811219690f83a6b4f6afed-1
Water drinken

Heeft je baby extra water nodig met warme temperaturen?

01 juni 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Elke dag twee liter water drinken is het advies wat velen van ons wel kennen. Nu ik borstvoeding geef, lukt dat ook. Zodra ik Liyana aanleg, voel ik een enorme dorst opkomen. Daarom heb ik altijd een flesje water bij me. Maar hoe zit het dan met baby’s? Zeker met deze temperaturen vragen ouders zich af of ze hun baby niet extra water moeten geven.

Cafe recensie - Mint Kids conceptstore

30 meil 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Mint is gevestigd aan een mooi pand langs de grachten van Delft, op loopafstand van de grote markt. Een ideale centrale plek dus. Omdat de buitenkant van het pand niet zo opvallend is, liepen we eerst per ongeluk verder, maar eenmaal binnen, wachtte ons een aangename verassing.
e24ed185-a330-4492-aece-9e9f1dc491c4
foto baby op arn

Het leed dat buikkrampjes heet. 5 tips tegen buikkrampjes bij baby's

16 mei 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

De eerste weken van de baby bestaan vaak uit drinken en slapen. Tenminste over het algemeen. Maar de eerste weken van de baby staan ook vaak in het teken van buikkrampjes. Helaas hebben bijna alle baby’s er last van. De een soms minder dan de ander, maar dat ze vervelend zijn is zeker. Ook onze dochter Liyana had de eerste weken last van haar darmen. Gelukkig kon ik de pijn wel een beetje verzachten. Lees hieronder mijn tips

Wat heeft de kraamvrouw/ nieuw gezin echt nodig? 10 tips voor kraamvisite om wél te doen

20 april 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Je kent ze vast wel, tips voor kraambezoek van dingen die je niet moet doen wanneer je een bezoekje brengt aan kersverse ouders. Geen ongevraagd advies geven, niet te laat komen, je hebt ze vast weleens gelezen. Maar wat kun je dan wel doen als kraamvisite? Lees onderstaande tips en kom erachter wat kraamvrouwen nou echt willen.
risng sun (1)
fysio

Bumbo kinderstoel en loopwagen, wat zegt de kinderfysiotherapeut?

10 april 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Baby’s groeien snel. Contact maken met je baby wordt makkelijker en vaak ook leuker. We betrekken graag onze kinderen bij activiteiten die we doen. Samen aan tafel zitten, of door het huis ’wandelen’. Daarbij gebruiken sommige ouders ook wel eens hulpmiddelen zoals een Bumbo kinderstoel of een loopstoeltje. ‘Het is zo gezellig als ze aan tafel komen zitten, of ik vind het maar zielig dat mijn baby de hele dag op de grond ligt’ zijn de meest gehoorde uitspraken die ik van ouders hoor. Maar hoe veilig of handig is zo’n kinderstoel of loopwagen? Bella Mama vraagt het aan de kinderfysiotherapeut.

Leblebi, sea band en andere natuurlijke tips bij ochtendmisselijkheid

08 april | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Ochtendmisselijkheid, een van de eerste tekenen van een zwangerschap. Ongeveer 60 tot 80% van de vrouwen heeft er last van. Het wordt ochtendmisselijkheid genoemd omdat de misselijkheid vaak in de ochtend het ergst is. Zelf had ik al last van ochtendmisselijkheid voor ik een zwangerschapstest gedaan. Elke ochtend was het weer zo ver.
misse
aroma

Zwanger in de lente/zomer? Lees deze 5 tips

07 april | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Het is weer lente. De bloemetjes en de bijtjes zijn weer aanwezig. Net zoals de zon. Ik vond het heerlijk om in de zomer zwanger te zijn. Wijde luchtige jurkjes aan, leuke slippertjes en hup naar buiten. Helaas brengt zwanger zijn in de lente/zomer ook ongemakken met zich mee. Maar met deze tips ben jij goed voorbereid. Ook voor dikke voeten.

Meest gehoorde opmerkingen tijdens mijn zwangerschap

06 april 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Toen ik zwanger was van mijn tweede kindje kreeg ik zoveel opmerkingen. "Hey dikzak. Wil je een jongen of meisje? Mijn vriendin had trouwens echt een horrorbevalling." Herkenbaar? Lees verder
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)