Behandelingen aan huis

7 dagen per week, ook avond en weekend

Boek via Whatsapp

+31684804171

Mail

info@bellamama.nl

Review. GhaZoo luiers + korting!

Gepubliceerd door Nurdan op

Onlangs mochten wij de luiers van GhaZoo uittesten. Ik vind het altijd enorm leuk om hier mee aan de slag te gaan en onze ervaring met jullie te delen.
GhaZoo luiers zijn niet te koop in de winkel, maar hebben een unieke luierplan waarbij op maat luiers thuis worden geleverd. De luiers hebben een leuke print, absorberen goed en ook de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Lees hieronder onze uitgebreide review.

De leuke printjes trekken de aandacht van Liyana

Uniek : persoonlijke luierplan en bezorgservice

Ik zie regelmatig reclame voorbij komen voor verschillende luiers. Het lijkt wel een trend geworden om nieuwe luiers te ontwikkelen. En toch trokken de luiers van GhaZoo mijn aandacht op Instagram al voordat ik contact met ze had gehad. De printjes op de foto’s zien er zo leuk uit, en ik was ook nieuwsgierig naar hun luierservice.
De bezorgservice van GhaZoo is erg handig voor jonge ouders en werkt als volgt. Online kun je je eerst aanmelden voor de persoonlijke luierplan. Je voert eenmalig een aantal gegevens in zodat GhaZoo precies kan uitrekenen welke luierabonnement je nodig hebt. Daarna hoef je niks meer te doen. Wanneer het tijd is voor een maatje groter, dan geeft GhaZoo dit ook automatisch aan. Er wordt rekening gehouden met het gewicht, de gemiddelde aantal plasluiers en ook nog eens of je kindje naar de opvang gaat. Bezorgdagen en tijden kun je ook nog eens zelf aangeven. Handig dus. Voor Liyana kregen wij maat 3. Precies goed voor haar gewicht, lengte en de gemiddelde aantal luiers per dag.

Aanvankelijk was ik een beetje sceptisch toen ik het woord abonnement voorbij zag komen. Ik hou er namelijk niet van om ergens aan vast te zitten of een opzegtermijn te hebben die ik toch steeds vergeet. Maar gelukkig is dat bij GhaZoo ook niet het geval. Je kunt je abonnement bij GhaZoo direct opzeggen ook na je eerste bestelling. Sterker nog, na het schrijven van deze blog kwam ik er achter dat je ook eenmalig luier-dozen kunt bestellen (handig die updates op instagram)

In enkele minuten kun je de gegevens invullen. Hoeft trouwens niet, als je anoniem wil blijven is dat ook prima!

Test materiaal en pasvorm

De luiers van GhaZoo hebben leuke printjes waarbij het goed zichtbaar is wat de voor – en achterkant is. Heel handig als je haast heb of niet helemaal wakker bent. Maar ook als je net als ik, het soms gewoon echt niet kan zien. Qua pasvorm zit de luier goed. Liyana is een beweeglijke baby: kruipen, zitten, staan, proberen te lopen, ze zit nauwelijks stil. Een goede pasvorm is dan belangrijk. De luiers van GhaZoo voldoen hieraan, ze bleven goed zitten en zitten goed hoog . Verder hebben de luiers van GhaZoo  aan de zijkanten ook extra stevige strips zodat die niet per ongeluk open gaan en hun plakkracht niet verliezen. Zoals ik al schreef is Liyana erg bewegelijk , ook tijdens het wisselen. Ik gebruik dan 1 hand om haar luier tegen te houden en met de andere hand maak ik een plakstrip los ( ik probeer haar ook af te leiden met honderd andere dingen maar dat terzijde) Omdat ik nogal onhandig ben, kreeg ik ze niet altijd snel open. Maar ik begrijp de functie zeker. De stevige plakstrips zijn ook prettig als je kindje zelf aan de luiers wil trekken, hiermee voorkom je dat de luiers opengaan.

Zitten, staan, vallen en opstaan, de luiers blijven goed zitten

Qua materiaal vind ik de luiers aan de buitenkant niet echt zacht aanvoelen, maar wellicht is dat een reden dat ze wel goed absorberen, en zoals ik al schreef vind ik dat wel een belangrijke punt. We hebben de luiers zowel overdag als snachts gebruikt en dat ging heel goed. Liyana heeft niet doorgelekt en had ook geen last van natte billetjes. Wat ik zelf ook prettig vind is dat de luiers niet zo gaan opzetten wanneer Liyana veel plast. Ze absorberen dus goed. Ook van nare geurtjes hebben we geen last gehad.

Prijs
Voor maat 3 betaal je €37,95 voor 200 luiers. Dat is €0,18 cent per luier. De bezorging is gratis. Ik vind dat een mooie prijs voor kwaliteitssluiers. 

Conclusie

De luiers van GhaZoo hebben een goede kwaliteit. Geen dikke volle luiers na het plassen, maar een goed absorberende luier. Stevige strips, en een mooie prijs. Dat de luiers thuis worden bezorgd is echt ideaal. De persoonlijke luierplan voegt ook iets extra’s toe. Kortom, wij bevelen de luiers van GhaZoo zeker aan.

Ga naar.http://www.ghazoo.nl en vraag een gratis proefpakket aan

Korting

Korting
Van GhaZoo hebben wij kortingsbonnen gekregen voor ouders die bij ons een cursus boeken. Na de zomervakantie zijn deze terug te vinden in de goodiebag. Wil jij ook de luiers proberen maar heb je geen cursus bij ons geboekt? Via de website www.ghazoo.com kun je een gratis proefpakket bestellen om de luiers zelf te proberen. Je betaalt dan alleen de verzendkosten!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *