Blogs

foto baby op arn

Het leed dat buikkrampjes heet. 5 tips tegen buikkrampjes bij baby's

16 mei 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

De eerste weken van de baby bestaan vaak uit drinken en slapen. Tenminste over het algemeen. Maar de eerste weken van de baby staan ook vaak in het teken van buikkrampjes. Helaas hebben bijna alle baby’s er last van. De een soms minder dan de ander, maar dat ze vervelend zijn is zeker. Ook onze dochter Liyana had de eerste weken last van haar darmen. Gelukkig kon ik de pijn wel een beetje verzachten. Lees hieronder mijn tips

Wat heeft de kraamvrouw/ nieuw gezin echt nodig? 10 tips voor kraamvisite om wél te doen

20 april 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Je kent ze vast wel, tips voor kraambezoek van dingen die je niet moet doen wanneer je een bezoekje brengt aan kersverse ouders. Geen ongevraagd advies geven, niet te laat komen, je hebt ze vast weleens gelezen. Maar wat kun je dan wel doen als kraamvisite? Lees onderstaande tips en kom erachter wat kraamvrouwen nou echt willen.
risng sun (1)
fysio

Bumbo kinderstoel en loopwagen, wat zegt de kinderfysiotherapeut?

10 april 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Baby’s groeien snel. Contact maken met je baby wordt makkelijker en vaak ook leuker. We betrekken graag onze kinderen bij activiteiten die we doen. Samen aan tafel zitten, of door het huis ’wandelen’. Daarbij gebruiken sommige ouders ook wel eens hulpmiddelen zoals een Bumbo kinderstoel of een loopstoeltje. ‘Het is zo gezellig als ze aan tafel komen zitten, of ik vind het maar zielig dat mijn baby de hele dag op de grond ligt’ zijn de meest gehoorde uitspraken die ik van ouders hoor. Maar hoe veilig of handig is zo’n kinderstoel of loopwagen? Bella Mama vraagt het aan de kinderfysiotherapeut.

Leblebi, sea band en andere natuurlijke tips bij ochtendmisselijkheid

08 april | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Ochtendmisselijkheid, een van de eerste tekenen van een zwangerschap. Ongeveer 60 tot 80% van de vrouwen heeft er last van. Het wordt ochtendmisselijkheid genoemd omdat de misselijkheid vaak in de ochtend het ergst is. Zelf had ik al last van ochtendmisselijkheid voor ik een zwangerschapstest gedaan. Elke ochtend was het weer zo ver.
misse
aroma

Zwanger in de lente/zomer? Lees deze 5 tips

07 april | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Het is weer lente. De bloemetjes en de bijtjes zijn weer aanwezig. Net zoals de zon. Ik vond het heerlijk om in de zomer zwanger te zijn. Wijde luchtige jurkjes aan, leuke slippertjes en hup naar buiten. Helaas brengt zwanger zijn in de lente/zomer ook ongemakken met zich mee. Maar met deze tips ben jij goed voorbereid. Ook voor dikke voeten.

Meest gehoorde opmerkingen tijdens mijn zwangerschap

06 april 2019 | Door: Nurdan Atasever – Van Harten

Toen ik zwanger was van mijn tweede kindje kreeg ik zoveel opmerkingen. "Hey dikzak. Wil je een jongen of meisje? Mijn vriendin had trouwens echt een horrorbevalling." Herkenbaar? Lees verder

All rights reserved 2019

Bella Mama

contact
  • + (31) 684804171
  • info@bellamama.nl
Sluit Menu

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Twitter
INSTAGRAM