Bel

+31684804171

Whatsapp

+31684804171

Mail

info@bellamama.nl

Reviews

5/5

Reviews

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hier reviews over onze cursussen en behandelingen.

 

Heb je zelf een cursus gevolgd of een behandeling ontvangen? Dan kun je hier een review achterlaten.


 

In the spotlight

Oem Ela
Oem Ela
Post partum ondersteuning en behandeling
Read More
Onzettend mooie ervaring! Vond het spannend om mezelf centraal te stellen en mezelf in de watten te laten leggen, maar het ging eigenlijk vanzelf en voelde al vanaf de eerste minuut zo vertrouwd aan. Ik voelde meteen een connectie waardoor ik ook mijn emoties kon laten stromen. je hebt mij zien lachen en huilen en goed voor ons gezorgd. de behandelingen waren heerlijk. We keken er weken naar uit en het was geslaagd!
Jamila Sun
Jamila Sun
Behandeling aan huis
Read More
Ik heb een heerlijke behandeling gehad van Bella Mama. Ik raad ze elke vrouw aan die een keer helemaal tot rust wil komen. Hopelijk gauw weer!
Mirjam Verkleij
Mirjam Verkleij
Zwangerschapsmassage aan huis
Read More
Wauw. wat was de mama massage zalig. Ontspannend, liefdevol. Het bracht me zo mooi in contact met het kindje in mijn buik. Echt een ervaring die ik iedere (aanstaande) moeder gun.
Kayley Claver
Kayley Claver
Read More
Heerlijke kraammassage gehad van Touria. Het is een totale beleving en aan alles is gedacht. daarnaast is de massage aan huis, dus optimaal genieten. Zonder dat je de deur uit hoeft. Echt een aanrader, gun jezelf dit.
Previous
Next

Beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bella Mama
Average rating:  
 12 reviews
 by Annetta on Bella Mama

Bij Bellamama ben ik terecht gekomen via internet. de website sprak mij enorm erg aan. Ik heb eerst de zwangerschapscursus aan huis gevolgd van 1 dag. Met daarbij heerlijke hapjes en een massage. Zowel mijn partner en ik hebben hier zoveel aan gehad. We zijn met een zeker en goed gevoel de zwangerschap in gegaan en de bevalling. Gedurende mij zwangerschap heb ik meerdere behandelingen bij bella mama gedaan. Wat echt een aanrader is! Van massage’s tot de moxa behandeling en de oorkaars. Ik werd geholpen door Tourria of Nurdan beide echt top vrouwen. Ik voelde mij op me gemak hij hun het was altijd fijn en gezellig. Na mijn bevalling heb ik dit mogen afsluiten met de behandeling het vaginaal stomen waar ik mega nieuwsgierig naar was! Dat was een heel fijn gevoel na de bevalling om weer even helemaal tot jezelf te komen. Een heerlijke voetenbad hapjes en een massage. Ik wil jullie enorm bedanken toppers! Deze meiden weten wat ze doen. En bieden verschillende behandelingen aan voor ieder is er wel wat. Zeker 5 sterren voor jullie!!

 by Leora on Bella Mama
pakket Leyla

Heerlijke behandeling aan huis gehad in de kraamtijd. Erg fijn om even tijd voor jezelf te hebben / maken en je te laten verwennen. Touria heeft de yoni steam een paar dagen later opgehaald zodat ik er iets langer gebruik van kon maken, superfijn!

Ik gun iedere (nieuwe) moeder een heerlijke postpartum behandeling als deze!

 by Rana on Bella Mama
Zwangerschapsmassage

Vanavond een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage gehad van lieve Touria. Ik kijk ernaar uit voor de volgende keer :)!

 by Sherisse on Bella Mama
Pakket Leyla

Ik had als postpartum behandeling pakket Leyla gekozen. Het was een heerlijke ontspannen behandeling door Touria met voetmassage, kraammassage en yonisteam aan huis. Heerlijk om zo even met aandacht verzorgd te worden tijdens je herstel. Een perfecte afsluiter van de eerste kraamweek, onmisbaar voor iedere kraamvrouw!

 by Mariam on Bella Mama
Doula ondersteuning en post partum stomen, massage aan huis

Door een wat mindere eerste bevalling en een goede blog waarin bellamama in vermeld werd op ministijl, had ik een doulapakket /ondersteuning gekozen van Nurdan.
Deze was zo uitgebreid en fijn. Hierdoor werd ik goed klaargestoomd voor de bevalling door o.a. een cursus. Ik kreeg hierdoor ook meer zelfvertrouwen. Er werd een hele fijne sfeer gecreëerd. Voelde ik me erg op mijn gemak. Ook tijdens de bevalling. Dit ging dan ook vele malen beter dan de eerste keer. Ik kreeg genoeg steun en hulp, vooral toen ik dacht dat ik het niet meer zou kunnen. Op zulke momenten sprak Nurdan me met de juiste woorden moed in. Ik kijk er heel positief en tevreden op terug. Hierna heb ik ook de post partum behandeling aan huis genomen. Ik werd supergoed gemasseerd, kreeg een heerlijke voedende maaltijd en deed het yoni stomen. Ik herstelde in vergelijking met de eerste bevalling sneller, voelde me lekkerder in men vel en kon eerder de draad van men leven weer oppakken. Mocht ik zwanger worden, weet ik waar ik moet zijn! Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!!!

 by Sarah Boulaioune on Bella Mama
driedaagse behandelpakket kopie facebookrecensie 30/11/19


Ik heb een 3daagse behandeling afgenomen. Naast dat het comfortabel in je eigen huis is hoef je je geen zorgen te maken als het net wat anders gaat door bijvoorbeeld een huilende baby ( logisch, want net geboren )


Nurdan heeft zoveel geduld en is relaxed waardoor je kunt ontspannen. Dat heb je ook echt nodig en verdiend na een zwangerschap en bevalling.


Dikke aanrader voor tijdens je kraamperiode of daarna. Maar ook als je gewoon een moment voor jezelf wilt!

 by Jamila Sun on Bella Mama
Behandeling aan huis kopie facebookrecensie 31/01/21

Ik heb een heerlijke behandeling gehad van Bella Mama. Ik raad ze elke vrouw aan die een keer helemaal tot rust wil komen. Hopelijk gauw weer!

 by Mona on Bella Mama
Eendaagse bevalcursus kopie facebookrecensie 29/07/20

Mijn man en ik hebben onlangs de zwangerschapscursus aan huis gehad van Nurdan. Wij hebben voor een dergelijke curus gekozen, omdat dit onze eerste zwangerschap is en we toch het gevoel hadden dat we behoefte hadden aan info over, met name, wat ons te wachten staat tijdens de laatse weken van de zwangerschap en de bevalling. Deze info hebben we gekregen en nog veel meer. Zo hebben we ook tips en tricks gekregen over ademhalingstechnieken en technieken om de weeen te kunnen opvangen en om de pijn van de weeën te kunnen kanaliseren. Daar hebben we ook ter plekke mee geoefend. We hebben er beide erg veel van opgestoken. Als kers op de taart heeft Nurdan ook een heerlijke lunch voor ons klaargezet. Kortom het was een informatieve, interactieve en ook gezellige middag!

 by Karima Baghour on Bella Mama
Ontspanningsmassage aan huis kopie facebookrecensie 30/11/19

Wat een aanrader! Voor het eerst in mijn leven een massage aan huis geboekt. Echt een heerlijke ervaring. Bella mama neemt van alles mee zoals geurkaarsen, handdoeken, badjas. Je hebt echt het gevoel dat je in een spa bent met de comfort van je eigen huis.
De massage was ik heerlijk. Ik had een stevige maar ontspannende lomi lomi massage geboekt. Waarbij je eerst moet liggen op een kussen gevuld met warm water. Terwijl je lekker wordt gemasseerd, worden de spieren in je rug verwarmd waarna ze daarmee goed onderhanden worden genomen. De spieren in mijn rug zaten helemaal vast en na afloop voelde ik me weer helemaal heerlijk zen en energiek.
Ik kijk alweer uit naar mijn volgende behandeling.

 by Elif Demir on Bella Mama
Eendaagse bevalcursus kopie facebookrecensie 12/02/20

Afgelopen weekend samen met mijn partner een VIP cursus bevallen gehad van Bella Mama. Zowel mijn partner als ik hebben er veel van opgestoken. Samen hebben wij veel ontspanningsoefeningen geleerd, ook middels de Rebozo doek. Mijn partner weet nu hoe hij me actief kan steunen tijdens het hele bevalproces en erna. Zelf moet ik zeggen dat ik me minder angstig voel omdat ik nu veel handvaten heb gekregen om met pijn om te gaan en nu met een positieve(re) kijk mijn bevalling probeer in te gaan. Nog handige aanvullingen gekregen voor in m'n vluchtkoffer en een cadeautje voor tijdens de bevalling. Het was vooral een hele gezellige en informatieve middag. Een echte aanrader vooral met je partner/degene die aanwezig zal zijn tijdens je bevalling. Bedankt Nurdan

 by ZIneb el Akabaway on Bella Mama
Eendaagse bevalcursus kopie facebookrecensie 04/01/20

Vanwege de angst die ik had voor de bevalling, wilde ik mij graag beter voorbereiden samen met mijn man. We hebben voor Bella Mama gekozen, vanwege de goede ervaringen van anderen. Ook wij kunnen zeggen dat we een toffe ervaring hebben gehad. De sfeer was zeer ontspannen, waardoor wij ons als snel op ons gemak voelden en niks te gek was om te vragen en/of bespreken. Wij hebben erg veel nuttige informatie, tools en oefeningen gekregen, waardoor we nu met volle vertrouwen de bevalling ingaan: kom maar op met die weeën! Je bent een topper en heel erg bedankt voor de tijd die je voor ons hebt genomen. ❤️

 by Soumia on Bella Mama
Eendaagse bevalcursus kopie facebookrecensie 28/08/19

Mijn man en ik hebben de privé bevalcursus bij Nurdan gevolgd en dat was een fijne ervaring. We mochten van tevoren aangeven waar we geïnteresseerd in waren en bij ons was dat een zo natuurlijk mogelijke bevalling en een bevalling vanuit islamitisch perspectief. Het was enorm leerzaam. We hebben de fases van de bevalling doorgenomen en geleerd hoe je je mentaal kan voorbereiden op de bevalling en hoe je tijdens de bevalling veel bewuster kan worden van je mindset. Ook vond ik het leerzaam om te leren op welke manier je tijdens de bevalling bewuster kan zijn van Allah en dat je eigenlijk meer op Hem moet vertrouwen (tawakkul). Verder hebben we veel praktische handvatten gekregen (vooral de drinkbeker met rietje bleef me bij haha) die niet in elk standaardlijstje staan.

Al met al was het een fijne ervaring en ben je op zoek naar een eendaagse cursus waar je vooral wordt getraind in je bewustzijn, dan is dit zeker een aanrader. Nurdan is erg lief, betrokken, respectvol en begripvol. Heel fijn om door haar begeleid te worden.