Baby spelyoga - stretch , relax & play

In oktober start Bella Mama met een reeks lessen ‘Baby Spelyoga’. Een interactieve cursus voor ouder met baby’s vanaf 2 maanden tot ongeveer 1 jaar. 

De cursus is een gezellige manier om de onderlinge band met je baby te versterken en samen plezier te makenDoor middel van oefeningen, spelletjes, en massage maak je op een gezellige en ontspannen manier echt contact met je baby. We gaan spelen, leren, zingen en nog veel meer. Je hoeft geen kennis te hebben van yoga of babymassage. De oefeningen zijn speels en simpel en voor alle ouders toegankelijk.

Een groot bijkomstig voordeel van de baby-spelyoga is dat ontwikkeling van je baby ook nog eens gestimuleerd wordt. De spelletjes worden ondersteund met rijmpjes en liedjes wat goed is voor de creativiteit en taalontwikkeling. De oefeningen en massages bieden ontspanning en zijn goed voor de spieren en gewrichten.

Kortom een waardevolle gezellige cursus voor de eerste maanden samen met je baby.

Kom je ook plezier maken? 

 

 

 

Momenteel bieden we de cursus aan in MInt Conceptstore in Delft. http://www.mintconceptstore.nl/

Er zijn er drie klassen gepland op de maandag

1 De blije bijtjes            09:00 – 10:00 uur
2: De vrolijke vlinders  11:00 – 12:00 uur
3: De lieve lama’s          13:00 
 14:00  uur

Start maandag 14 oktober, 28 oktober, 4 november, 11 november, 18 november (let op maandag 21 oktober niet, ivm herfstvakantie)

De cursus wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 6 baby’s en bestaat uit 5 lessen van 60 minuten. Uiteraard is er ruimte om je baby te voeden, verschonen en te rusten.

De kosten zijn €70 voor 5 lessen.
Na afloop van de cursus krijg je toegang tot de online babyacademie met oefeningen, liedjes en rijmpjes zodat je thuis verder kunt. Ook krijg je een certificaat van deelname.

Wil je je baby aanmelden? Stuur dan een email naar info@bellamama.nl 

 

Voorkeur voor een andere dag en tijdstip? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. De cursus kan ook gegeven worden op een andere locatie of aan huis met een eigen groep

All rights reserved 2019

Bella Mama

contact
  • + (31) 684804171
  • info@bellamama.nl
Sluit Menu
EMAIL
Facebook
Facebook
INSTAGRAM